Всі категорії
Додати товар

Книга на английском le carre - the tailor of panama

150 грн
Опис

Книжка англійською
Le Carre - The Tailor of Panama

м'яка обкладинка
23*15см
410стр

стан відмінний. трішки потерта обкладинка

Панама Ле Карре — молода країна з 2,5 мільйонами душ, яка 31 грудня 1999 року отримає повний контроль над Панамським каналом — це Касабланка без героїв, розсадник наркотиків, відмиваних грошей і корупції.

Рідко траплялося, що вага глобальної політики так сильно лягає на таку крихітну та непідготовлену націю. І рідко приховане око британської розвідки вибирало такого малоймовірного чемпіона, як Гаррі Пендел — чарівника, мрійника, ухиляча, казкаря та головного генія дому Pendel & Braithwaite Co. Limitada, Tailors to Royalty, колишній Лондон. і зараз Панама-Сіті.

Але логіка у виборі шпигунів є. Кожен, хто є кимось у Центральній Америці, проходить через двері Пендела. Він одягає політиків і шахраїв. Його примірочна чує більше довіри, ніж сповідальниця священика. І коли Гаррі Пендел не чує речей як таких — ну, він усе одно їх чує, іншими засобами.

Бо для чого кравець, як не для того, щоб зовнішнім виглядом приховати реальність? Що правда, як не іграшка художника? А що таке шпигуни, політики та журналісти, як не самі селектори та маніпулятори правди у власних цілях?

У захоплюючому, веселому романі Ле Карре представив нам сатиру про долю істини в наш час. Знову він легко розширив межі шпигунської історії, щоб подарувати нам чудову розвагу прямо зі сторінок історії завтрашнього дня.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
alina_books
alina_books
Супер-продавець
Кропивницький
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари