Всі категорії
Додати товар

«на запах мʼяса» люко дашвар

108 грн -11% 97 грн
Опис

Людина — хижак. Але, на відміну від тваринного світу, наше сучасне життя має своє «м'ясо». Шикарне житло, автомобіль, престижна робота, витончений коханець / коханка, слава, заздрісні погляди оточуючих... Жага до багатства, влади, примарного благополуччя, бажання мати більше, ніж тобі потрібно, — все це «м'ясо» нашого сьогодення. Потяг до нього йде із низу людської натури.

Сюжет роману «На запах м'яса» розгортається навколо дівчини Майї Гілки, яка хотіла втекти від гонитви за химерним, покинути щоденний «тваринний» світ та знайти забуття. Дівчина з провінції, тихого приморського містечка, в Києві вона чужа. І навіть кохання,— то є примара. Коли Майї стає дуже і дуже зле, жоден з її колег пальцем не рушить для допомоги.

Покинутий поліський хутір, що загубився серед лісів, — наче, саме те, що треба. Це гарна можливість закінчити своє життя, чи, може, почати нове? Місцева красуня Тамара вважає її повією, що занадилася занепастити місцевих чоловіків, сама Майя почувається відьмою після випитих яєць із гнізда круків. Саме тут, серед щирих почуттів і давніх легенд, вона знову повірила в себе. Повірила, що можна жити не заради себе чи якоїсь примхи, а жити заради життя. Але чи надовго це? Навіть кохання майстра на всі руки Толі із нелегкою долею не зупиняє "потяг до м'яса"; цей потяг неможливо заглушити, бо спрага до «красивого життя», неначе голод, висмоктує з тебе всі сили, спустошує, позбавляє спротиву і вмовляє повернутися до міста забрати те, що тобі належить. Зраджено минуле. Лишається позаду кохання. Навіть кров і смерть ні в чому не винної людини (так, потрапив під гарячу руку занадто збудженої сусідки),— то все минуче. Вперед, до нових звершень. Юне вовченя стає вовчицею. Переступати через голови не так і складно.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
polovkoa
polovkoa
Супер-продавець
Бровари
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари