Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Книга автор наталія чайковська «порцелянова лялька »

У подарунок
Опис

Колись Марта познайомилася з чоловіком. У них стався роман саме тоді, коли вона переживала біль від утрати найважливішої у світі людини – матері. Саме тому, мабуть, Марта не стала вагатися, коли новий обранець запропонував їй шлюб, і погодилася. Марта вважала, що початок нового життя допоможе їй по-новому осягнути речі та взагалі почуватися живою. Однак вийшло все геть навпаки. Життя стало надто незвичним й абсолютно безвихідним, перетворившись на реальне пекло. Тоді Марті здавалося, що вона не може більше жити. Що є лише один вихід. А дні проходили й проходили…

Пройшло 5 років. Чоловіка Марти знайдено мертвим. Вислуховуючи співчуття своїх ближніх, жінка – тим не менш – почуває себе вільною. Та як надалі складатиметься її життя?..

Читайте «Порцелянову ляльку» – твір від Наталії Чайковської. Сучасна українська література все частіше звертається до важливих та актуальних натепер проблем соціуму – як українського, так і взагалі сучасного. Не оминає вона й глибокого психологізму, завжди притаманного давній тематиці. Непорозуміння між близькими людьми, вади їх характерів, болі від втрат, неможливість жити з ближніми, депресії, апатії та всезагальні розчарування – усі ці фактори зачіпляє та підіймає назовні «Порцелянова лялька».

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
17anna193707
17anna193707
Хмельницький
Була

Схожі товари