Всі категорії
Додати товар

Комплекс з двох книг "аліса в країні див" та "аліса в задзеркаллі

480 грн
Опис

Автор: Льюїс Керрол
Тип обкладинки: Тверда
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 144
Формат: 200х
250 мм

Про книгу "Аліса в країні див"
Книга з ілюстраціями Євгенії Гапчинської з доповненою реальністю. Картинки оживають за допомогою додатка WONDERLAND-AR, який можна безкоштовно скачати на Google Play та App Store. Яскраві, барвисті та кумедні малюнки розкажуть про неймовірні пригоди Аліси у Країні Див. Зустрічайте чудернацьких героїв - Білого Кролика, Чеширського Кота, Блакитного хробака та інших!

Видана трьома мовами — українською, російською та англійською. Книга має тверду палітурку та крейдований папір

Про книгу "Аліса у Задзеркаллі"
Перед читачами оживає легендарна казкова історія дівчинки Аліси. У другому томі пригод дівчинка опиняється в Задзеркаллі, де світ являє собою шахову дошку. Там Аліса зустрічає Чорну Королеву, Білого Лицаря, Лева, Єдинорога, Шалтая-Болтая і безліч інших неймовірних персонажів, які протягом практично ста п'ятдесяти років радують дітей і дорослих по всьому світу.

Дане видання проілюстровано Євгенією Гапчинською і в буквальному сенсі оживляє знамениту казку за допомогою доповненої реальності. Скориставшись мобільним додатком WONDERLAND-AR і навівши на малюнок з доповненою реальністю, ви запускаєте озвучений інтерактивний мультфільм. Додаток дозволяє вам не просто подивитися мультик, але також і взаємодіяти з персонажами. Ви можете розглянути їх з усіх боків, зробити з ними фото або навіть відео, частина персонажів реагують на дотик до екрану. Додаток є безкоштовним для скачування на GooglePlay і AppStore.

Пориньте у світ чудернацьких героїв, безглуздих парадоксів і забавних діалогів цієї мудрої і чарівної казки. Дивовижні, яскраві і милі ілюстрації в поєднанні з чудовою історією Льюїса Керролла подарують радість усім маленьким читачам.

Чому варто купити книгу «Аліса в задзеркаллі” Льюїса Керролла?

«Аліса в задзеркаллі” - це книжка, в якій чарівництво історії Аліси в Задзеркаллі оживає, спочатку на обкладинці книги і в дев'яти малюнках всередині видання, а потім в якості гри в додатку WONDERLAND-AR.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
l0vesty1e
l0vesty1e
Новгород-Сіверський
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари