Всі категорії
Додати товар

Карти таро - ніколетта чекколі

245 грн
Опис

Таро Ніколетта Чекколі – це карти оракульного типу. За ніжними, майже дитячими ілюстраціями ховається глибоко опрацьована мова духу, життєвого досвіду та енергії. За змістом це жорстка, нетрадиційна і емоційна колода, працювати з якою можна на інтуїтивному рівні. Вона ідеальна для роботи з підсвідомістю, якщо ви дійсно хочете дізнатися правду в її відвертому вигляді.

Нетрадиційна колода карт зуміла поєднати у собі кілька типів сприйняття: щире дитинство душі та гармонія зрілості. Багато карт варто трактувати по її психоемоційному навантаженню, відкинувши в бік звичні традиції класичного трактування Аркан. Багато хто з карт несуть у собі унікальне смислове навантаження, показуючи кожному його власні страхи та фантазії. Загальна картина стає зрозумілою, коли карти працюють у поєднаннях та розкладах.

Цю колоду можна сміливо використовувати як метафорично-асоціативну, нарівні з картами ОХ. Вона оригінальна, образна, смілива та творча. Найбільшу користь вона приносить тарологам, які практикують психологічний підхід у своїй практиці, а також тарологам-інстуїстам, які легко читають «приховане між рядками» у художніх образах та творах.

Стан – Новий
Країна виробник – Україна
Мова карт – Без підписів
Матеріал – виготовлені на щільному папері 300 гр/м2
Тип поверхні паперу – зображення вкрите лаком
Комплектація – 78 карт + інструкція російською мовою
Розмір карт – 66 х 120 мм

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари