Всі категорії
Додати товар

Книга олександр дюма романи "сильвандир" "сальтеадор"

35 грн
Опис

Олександр Дюма романи "Сильвандир" "Сальтеадор"
Літературно-художнє видання

Видання 1992 р., Харків, "Прапор" , 445 сторінок.

У книгу входить:
1. Роман "Сильвандир"
2. Роман "Сальтеадор"

Б\в, дуже добрий стан

Олександр Дюма (24 липня 1802, Віллер-Котре — 5 грудня 1870, Puy) — французький письменник, драматург і журналіст. Один из самых читаемых французских авторов, мастер приключенческого романа. Две самые известные его книги — «Граф Монте-Кристо» и «Три мушкетёра» — были написаны в 1844—1845 гг. Под именем Дюма вышло огромное количество исторических романов, в написании которых участвовали литературные подёнщики. Всего за авторством Дюма опубликовано не менее 100 000 страниц. Помимо романов, его перу принадлежат также пьесы, статьи и книги о путешествиях.
Оскільки син Дюма також носив ім'я Олександр і також був письменником, для запобігання плутанини при згадці Дюма-старшого часто додають уточнення «-батько» (інформація з Internet).

«Сильвандир» — історико-пригодницький роман Олександра Дюма-батька, опублікований в 1843 році. Його дія відбувається на початку XVIII століття. Дія роману відбувається у Франції в 1708-1715 роках, в останні роки правління Людовіка XIV. Головний герой — бідний дворянин Роже Танкред д Ангилем, який приїжджає в столицю, щоб отримати спадщину. Йому доводиться пройти через ряд пригод, щоб знайти щастя з дівчиною, яку любить. «Сальтеадор» ( «Джентльмен горі») — роман французького письменника Олександра Дюма (батька), написаний у 1854 році. У творі описано романтична історія кохання, що розгортається на тлі заплутаних відносин між членами кількох дворянських родин Іспанії. (інформація з Internet).

Оплата на карту Приват-банку, вишлю Новою або Укрпоштою

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
svetlanav1982
svetlanav1982
Супер-продавець
Миколаїв
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари