Всі категорії
Додати товар

Книга англійською мовою "the archers: ambridge at war" catherine miller

250 грн
Опис

"The Archers: Ambridge At War" / "Стрільці: Амбридж у війні - «Винахідливий затишний кримінальний приквел до «повсякденної історії сільських людей», вперше випущений 70 років тому. . . хороший роман, складно побудований і часто смішний вголос" за версією The Times. Нписана на честь 70-річчя виходу відомих "Лучників" на радіохвилі. Надворі 1940 рік, почалася війна. Настала опівночі на рубежі року, і Волтер Габріель вимовляє ту ж фразу, яка відкрила перший випуск радіо: «І щасливого Нового року всім вам!» Для Амбридж, села в самому серці англійської сільської місцевості, цей рік принесе зміни, на які ніхто не очікував.

Жанр: Книжки /Художня Література/
Формат: книга (м'яка обкладинка)
Мова: англійська
Рік видання: 2020

Опис:Від Парджеттерів у Лоуер-Локслі до люблячої та працьовитої родини Арчерів на фермі Брукфілд — війна буде найважчою для всіх. А Новий рік приносить прибуття евакуйованих до Амбриджу, струшуючи обстановку у згуртованій сільській громаді.

Поки мешканці села переймаються духом воєнного часу, сім'ям, які слухачі знали та любили протягом поколінь, чекає важка битва за збереження своїх секретів у таємниці. Тим більше, що хтось має намір розкрити ці таємниці всьому селі. . .

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари