Всі категорії
Додати товар

«випадкові наречені» крістіна лорен

230 грн
Опис

Нова. Товста обкладинка. 350 сторінок.
Опис книги
Книга «Випадкові наречені» – різні долі сестер-близнючок
Книга «Випадкові наречені» розповідає історію двох сестер-близнючок, Олів та Емілії, які мають зовсім різні долі. Олів ніколи не мала удачі в житті - ні в кар'єрі, ні в коханні. Вже з дитинства вона траплялася в незручних ситуаціях, таких як потрапляння до автомата з іграшками, про що писали всі місцеві ЗМІ. З іншого боку, Емілія завжди була щасливицею. Вона навіть оплатила своє весілля з коханим завдяки виграшам в інтернет-конкурсах.

Весільна катастрофа і несподівана подорож

Але в день весілля щось пішло не за планом - всі гості, разом з молодятами, отруїлися. Єдиними, хто не потрапив в цей нещасний інцидент, стали Олів та Ітан, друг нареченого, який виявив неприязнь до невдачливої сестри. Однак, чи варто марнувати оплачений медовий місяць на Гаваях через такі неприємності? Замість молодят, в подорож вирушають Олів та Ітан. Але чи зможуть вони забути про свою взаємну неприязнь і насолодитися цією незвичайною подорожжю?

Від злиття обставин до непередбачуваного кохання

Подорож Олів та Ітана на Гаваї починається як випадкове злиття обставин, але з кожним днем вони виявляють все більше спільного між собою. Під впливом теплих океанських хвиль та краси природи, їх взаємна неприязнь міняється на щось непередбачуване - закоханість. Вони відкривають одне для одного нові горизонти, допомагають одне одному забути про попередні образи та невдачі.

Під час своєї незвичайної подорожі Олів та Ітан стикаються з різними пригодами та випробуваннями, які спонукають їх до самопізнання та переосмислення своїх життєвих цінностей. Вони розуміють, що життя може не бути планомірним, і щастя може приходити зовсім несподівано. Подорож на Гаваї перетворюється на подорож до власного серця і виявляється, що кохання та щастя можуть бути знайдені навіть в найнепередбачуваніших обставинах.

Повчальна історія про долю та кохання

Книга «Випадкові наречені» - це повчальна історія про долю, спробу знайти щастя та змогу змінити своє життя. Вона показує, як випадкові зустрічі та непередбачувані обставини можуть перетворити наше бачення світу та наші стосунки з іншими людьми. Ця книга захоплює своїм гумором, емоціями та романтикою, залишаючи читача з позитивним настроєм та бажанням вірити у справжнє кохання.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
leraju
BrandShop
Полтава
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари