Всі категорії
Додати товар

It ends with us. it starts with us

500 грн
Опис

Colleen Hoover - популярна американська письменниця.
"It ends with us" - перша частина - 500 ГРН
"It starts with us" - друга частина - 700 ГРН
НАБІР ІЗ 2 КНИГ - 1100 ГРН

"IT ENDS WITH US" / "ЦЕ ЗАКІНЧУЄТЬСЯ З НАМИ".

ІНОДИ ТОЙ, ХТО ТЕБЕ ЛЮБИТЬ, ЦЕ ТОЙ, ХТО ТОБІ БОЛЯЧИТЬ БІЛЬШЕ.

Лілі не завжди було легко, але це ніколи не заважало їй наполегливо працювати заради життя, якого вона хоче. Вона пройшла довгий шлях від маленького містечка в штаті Мен, де виросла: вона закінчила коледж, переїхала в Бостон і відкрила власний бізнес. Тому, коли вона відчуває іскру з чудовим нейрохірургом на ім’я Райл Кінкейд, усе в житті Лілі раптом здається занадто гарним, щоб бути правдою.

Райл напористий, упертий, можливо, навіть трохи зарозумілий. Він також чуйний, блискучий і має повну слабкість до Лілі, але повна відраза Райла до стосунків викликає занепокоєння.

Питання про її нові стосунки переповнюють її, а також думки про Атласа Коррігана – її перше кохання та зв’язок із минулим, яке вона залишила позаду. Він був її спорідненою душею, її захисником. Коли Атлас раптово знову з’являється, усе, що Лілі побудувала з Райлом, опиниться під загрозою.

У цьому сміливому та глибоко особистому романі Колін Гувер розповідає карколомну історію, яка відкриває нові захоплюючі шляхи для неї як письменниці. «Це закінчується нами»  — це незабутня історія про кохання, яке має найвищу ціну.

"IT STARTS WITH US" / "ЦЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ З НАМИ".

Перш ніж це закінчиться з нами, все почалося з Atlas. Колін Гувер розповідає улюблену шанувальниками сторону історії Atlas і ділиться тим, що буде далі в цьому довгоочікуваному продовженні бестселера № 1 Sunday Times «Це закінчується з нами».

Всі фото реальні. Книги купляла у Німеччині.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
marthamerkel
marthamerkel
Чернігів
Була