Всі категорії
Додати товар

Робін холб мандрівки вбивці сага про помітних фентезі фантастику

1100 грн
Опис

Виробник: Ексмо
Тематика: Художня література

Стан — чудова найдієвіша із серії книга

М.: Эксмо, СПб.: Домино, 2008 г.

Серія: Королі Fantasy

Тираж: 4000 екз.

Тип обкладинки: дута

Сторінк: 960

Опис:

Третя частина трилогії «Сага про мінливі» цикли «Світ Елдерлінгів».

Напис на обкладинці С. Юлла.

Вміст:

Робін Хобб. Країна вбивці (роман, переклад М. Юнгер), ст. 5-954
Глосарій, ст. 955-956

Анотація:
Це був гіркий час для населення Бака. Покинуть своїм королем і охороняються тільки жменький напівблакитний солдат, прості люди залишилися без керма та ветил у штормовому морі. Те, що не вкрали пірати, забирає люди лорда Брайта як розполон. Дороги наводнили грабіжники. Дрібні селяни та їхні дружини втратили всіляку надію пережити зиму та втікали з узбережжя, щоб статиdeльними, розбійниками або стрибками у внутрішніх містах. Торговля перервалася, тому що 1715 з товарами кораблі практично неверталися.

Він покинув Баккіп після своєї коронації так швидко, як тільки зміг. Коронувальний самого себе, король Шестерів фантазій, принц Регал Той, хто сидить, по суті, покинув Прибрежніщики на довільній долі. Він взяв із Баккіпа та чималої частини герцогства Бак усі гроші, які зміг вичавити. Табуруни та череди розпродані, а найкращі тварини забрані всередину країни, у нову резиденцію Регала в Тредфорді. Меблі та бібліотека були також розграбовані — частина пішла на облаштування нового гніздечка, частина подарунку або продана Внутрішнімщиком. Амбари, винні льохи, збройові — все було вивезено.

Після зникнення Кетриккен, що саме по собі було безпрецедентним, король Регал опинився в надзвичайно складному положенні. Дитина, якупланувала Кетріккен, мала стати претендентом на престол. Але королева зникла за вкрай підозрілих обставин.

Фітс занадто довго був для всіх «хлопчиком»: конюш, помічником-вбивцем, улюбленцем, пажем. Завтра кожен піде своїм шляхом. Він втомлений, втомився оббивати людей, яких любив. Коли, нарешті, він зможе бути тільки самим собою? Завтра він буде вільний, щоб дотримуватися введення свого серця без стороннього втручання. Вільний, щоб вбити Регала. Місткість. Але в підсумку він вирушає в гори на пошуки короля Веріті. І не зрахувати скільки разів він потрапляє в небезпечні ситуації, опиняється в руках ворогів і на волосок від смерті.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари