Всі категорії
Додати товар

Альбер камю. посторонний. міф про сизіфе. калигула

245 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тематика: Художня література
Кілька примірників у наявності

Сборник "Посторонний. Міф про Сизіфе. Калігулу". Автор - Альбер Камю.

Анотація:
До цієї збірки увійшли три знамениті твори Камою.
ПОСТОРОНЬЬ — дебютна повість молодого письменника, своєрідний творчий маніфест. Зняття абсолютної свободи — основний постулат цього маніфеста. Героя цієї повісті судять за вбивство, яке він зробив за найбожевільнішою з усіх можливих причин. І це правда, яку герой не боїться кинути в обличчя своїм судом, піти перекором усьому, забути про всі умовності та померти в ім'я своїх переконання.
МІФ ПРО СІЗИФЕ — філософське есе, у якому автор представляє безглузду та нескінченну працю Сизифа як метафору сучасного суспільства. Навіщо ми працюємо щодня? Кому це потрібно? Щоденний похід на службу — така сама по суті абсурдна робота, як і постійна спроба підняти камінь на гору, з якою він однаково скотиться вниз.
КАЛІГУЛА — п'єса, присвячена римським імператору, він представлений у ній не як історичний персонаж, жорстокий тиран, який загубив тисячі життів, а як людина абсурдна та носій метафізичного бунтаря. Це трагічна історія про людину, яка поставив ідеали вище за власний спосіб і втратила за них.

Тип обкладинки: м'яка
Кількість сторінок: 352
Мова: російська
Розмір: 119х180мм
Серія: Ексклюзивна класика

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари