Всі категорії
Додати товар

Сергій бубновський. комплект 4 книг

288 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тематика: Здоров'я і медицина
Кілька примірників у наявності

Комплект книг Сергія Бубновського:
Домашні уроки здоров'я. Гімнастика без тренажерів
Болі в плечі або як повернути рухливість рукам
Швидка допомога у разі гострих болів на всі випадки життя
Грижа хребта — несудіння

Рік видання: 2015-2016
Тип обкладинки: м'яка
Сторінк: 192
Мова: російська
Розмір: 125х200мм
Папір: газетний

ДОМАШЕННЯ УРОКИ ЗДОРОВ'Я
Нова ілюстрована книга відомого лікаря-кінезітерапевта, професора С. М. Бубновського — надійний помічник для тих, хто вже знайомий з його унікальною методикою оздоровлення організму людини загалом через лікування та вдосконалення опорно-рухового апарату, але з тих чи інших причин не може регулярно відвідувати спеціалізовані Центри кінезітерапії з авторськими тренажерами.Предкладні вправи можна виконати за допомогою простих допоміжних засобів у домашніх умовах, під час відпустки або тривалих відряджень, дотримуючись головного девізу самого автора: «Ні дня без вправ!» Вони зібрані в розділи, що охоплюють всі основні групи суглобів, зв'язок і м'язів, тому кожен читач легко підбере ті з них, які допоможуть саме йому, а докладні відомості про показання і протипоказання допоможуть досягти максимальної ефективності тренувань і уникнути травм.

БОЛІ У ПЛЕЧІ
Причини болю в плечі, лікті або кисті можуть бути різними: пошкодження м'язів і сухожиль плеча, перелом ключиці або зап'ястя, звичний вивих плечей, лікоть тенісиста, заморожене плече, плечапатковий періартрит, спортивні травми. У багатьох людей болю в кисті та променево-зап'ястковому суглобі або оніміння в пальцях можуть бути викликані професійною діяльністю: тривалою роботою на комп'ютері, одноманітними монотонними рухами рук або хронічним стисканням пальців інструментом типу ножиць.У своїй новій книзі відомий лікар-кінезітерапевт С. М. Бубновський дає прості, але дуже ефективні рекомендації щодо відновлення здоров'я під час різних захворювань плеча, ліктя та кистей рук без ліків і детально описує вправи, які допоможуть позбутися болю.

ШВИДКЕ ДОПОМОГА ЗА ОСТРИМОЇ ПЛАХ
З цієї книги ви дізнаєтеся, як своїми силами, без ліків і хірургічних втручань зняти такі болі:
- головні;
- м'язові;
- у тазостегновому суглобі;
- у коліні та литкових м'язах.
Ви зможете швидко полегшити свій стан в екстрених випадках, не чекаючи приходу лікаря.

ГРИЖА ПОЗВУЧАТКА — НЕ ПРИГОЛУВАННЯ
Дедалі більше людей, які мають проблеми зі спиною, розчаровані в загальноприйнятих методах лікування: операціях і лікарських препаратах. Відомий лікар Сергій Міхайлович Бубновський у своїй книзі пропонує принципово новий підхід до розв'язання проблеми грижі хребта без операції.
Що таке біль у спині? Як бути зі страхами, що виникають у людини у разі діагнозу «груд хребту»? Який шлях вибрати для боротьби з цією проблемою? Чи потрібний корсет у разі болів у спині? Що таке правильний рух? Як подолати страх перед рухом? Як лікувати грижу хребта без ліків? На ці та інші питання відповідає доктор Бубновський, який має за плечима понад тридцять років роботи з найважчими подіями хвороби та вміє справлятися з ними без хірургічних втручань, застосовуючи правильні вправи.
Ця книга допоможе як молодим людям у зміцненні їхнього здоров'я, так і літнім, які мають важкі супутні захворювання. Цікаво, незвично, щиро!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари