Всі категорії
Додати товар

Олесь бузина. вурдалак тарас шевченко, або підроблений кобзар

999 грн
Опис

Тематика: Художня література

Олеся Бузина. Вурдалак Тарас Шевченко, або Підробний Кобзар.
Видавництво «Арій», Київ, 2012г. Формат: 84х108/32, мова російська, 288стр. з ілюстраціями, палітурка, стан чудовий — як нова.
Праводієва розповідь про сина селянина, якого підозрювали в тому, що він є незаконнонародженим відприскуванням поміщача Василя Енгельгардта; звільненим із крепового стану за царським розпорядком і колишнім художником, однак відплашив своїм Дієвому малюванням милих 495 на його партнеру; певному в солдати з правого вислуги в офіцери, але не вислуговуються, а простішему, що проживало дивовижну фізичну та ще більш дивовижну інфренальну, життя і став краєм Україні, попри те, що, жодного разу не назвав себе українцем, власну тугу завжди вважав "росій".
Мета цієї книги — розвінчати міф про Шевченко. Ви дізнаєтеся зовсім іншого Кобзаря — не генія і 59, акоголасника та завистника. Немового ловиласа, що відбирає в колишньої нареченої подарунки. Блюстьовика моральності, шпигуна за дружиною друга. І доведеного «революціонера», що випитує біля влади простіше ім'я.Ету темний бік Тараса завжди ретельно приховували. Але вона є. Він був саме таким — у своїх щоденниках, писаннях і десятках мемуарних показань, які не перевидалися після 1917 року. Я почав там, де інші закінчували.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари