Всі категорії
Додати товар

Життя до життя. життя після життя. реймонд а. моуді. 2 книги в 1

499 грн
Опис

Тематика: Езотерика та окультизм

Життя до життя. Життя після життя. Реймонд А. Моуді. 2 книги в 1.
Дослідження регресій у попередніх життях. Дослідження феномену `спостереження зі смертю'.

Через «Софія», Київ, 1994 р. Формат 84х108/32, мова російська, 352 ст. з ілюстраціями, палітурка, стан чудовий.

До книги увійшли дві класичні праці доктора Моуді, присвячених питаннях самостійної подорожі в минулі життя і високий ступінь ймовірності життя після смерті.
У книзі «Життя до життя» доктор Моуді дає широкий огляд можливості занурення в минулі життя — широко поширеного на Заході психотерапевтичного методу зцілення найрізноманітніших хвороб і вирішення проблем, які постійно повторюються, які виникли й не були розв'язані нами, - можливо, століття тому.
Подорож у минулі життя може послугувати вам інструментами для самоаналізу, може допомогти знайти нові рішення для старих психологічних проблем або досягти душевного спокою, якого так часто бракує.
Наприкінці книги Моуді пропонує переконливу методику самогіпнозу для самостійної подорожі в попередніх життя.
У книзі «Життя після життя» доктор Моуді розповідає про своїх пацієнтів, які пережили клінічну смерть і з упевненістю свідчать про продовження життя після смерті тіла. Багато з його пацієнтів розповідають, як надалі виразно усвідомлюють, що відбувається навколо них після того, як лікарі вважали їхмерлими, а також описували зустріч з людьми, які допомагають їм перейти в інший план буття. Описані такі схожі, такі живі та непереборно вірогідні, що вони можуть назавжди змінити погляд людства на життя, смерть і посмертне існування душі.
Ця книга присвячена одному з найголовніших для людини питань - питання про смерть. Від того, що думає людина про смерть, чималою мірою залежить її спосіб життя: життєві цінності, вчинки, характер і багато іншого.
Книга написана щирим івинним дослідником і, можливо, частково відкриває завісу над однією з найзагадковіших таємниць нашого існування, таємниці смерті.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари