Всі категорії
Додати товар

Донецька мафія. перезавантаження. б. пенчук

369 грн
Опис

Тематика: Інший вид літератури

Донецька мафія. Перезавантаження. Б. Пенчук, С. Пенчук, Є. Золотарьов
Видавництво Сергія Пантюка, 2007 р. Формат збільшений 60х90/16, мова українська, 576 ст. з ілюстраціями, палітурка тверда. Книга як нова.

Великі гроші завжди пахнуть містифікацією. Люди, що збили собі величезний стан за кілька років, здаються успішними, впевненими в собі і напрочуд щасливими. Обивателю їхнє життя видається казковим і неймовірно щасливим. Таким людям наслідують, переймають їхню манеру поведінки, спосіб життя. Однак, як написано у класика, великі гроші завжди нажиті нечесним шляхом.
«Донецька мафія. Антологія» — зібрання фактів, документів, свідчень людей про події, що сталися на Донбасі.
Це видання є логічним продовженням першої, офіційно забороненої в Україні та засудженої до знищення книги «Донецька мафія. Антологія». Але Правду знищити неможливо, вважають ініціатори проекту «Мафія в Україні» і пропонують українським читачам своє нове дослідження, яке постало в результаті вивчення та систематизації сотень відкритих для вільного доступу архівів ЗМІ та інтернет-ресурсів. До збірника увійшли матеріали з публікацій про становлення та подальше функціонування бандитсько-олігархічної системи в Україні, яку у світі називають просто мафією.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари