Всі категорії
Додати товар

Реальне омолодження чоловіка. георгій ситин

179 грн
Опис

Тематика: Здоров'я і медицина

Реальне омолодження чоловіка. Георгій Ситин

З-во-то «Лабіринт Прес», штабестер, 2003г. Формат 84х108/32, мова російська, 272 с., обкладинка — видавський картон, стан чудовий.

Здавна одним із заповітних цілей людства було навчитися повертати людям молодість. Казки, міфи, традиції донесли до нас чимало версій того, як, за допомогою чого можна цю мрію здійснити. Стародавнієри вважали, наприклад, що вічну молодість безсмертним олімпійським квадратами приносять їхню чарівну їжу — нектар і амброзія. Тим часом слово для людини — це могутній чинник, здатний змінити стан не тільки його внутрішнього світу, але й надати серйозного впливу на фізіологічні процеси в організмі. І жодної містики тут немає. Г. Н. Ситин, кандидат психологічних наук, автор книги, яку ви шанований читач, розвернули, не тільки давно та успішно лікує словом багато захворювань, а й пропонує своїм пацієнтам цілий комплекс омолоджувальних настроїв — спеціальних лікувальних текстових текстів типу замовлень або нарад із цілеспрямованим фізіологічним впливом. — Все у своїй методиці, — підкреслює Георгій Ніколаєвич, — а метод цей отримав назву СОЕВУС — метод словесно-подібного емоційно-вольового керування станом людини — ґрунтується на навчанні Павлова про мовлення як друга сигнальна система та її зв'язку з підсвідомістю, управителем фізіологічними процесами в організмі. А раз такий зв'язок є, то за допомогою слова можна цілеспрямовано впливати на психіку та під час її посередництва — на ці процеси, відновлювати та посилювати функції внутрішніх органів, мобілізувати саморегуляцію. А використовуючи фізіологічну пам'ять організму, можна спонукати його згадати вже пережите фізіологічні стани та в ту чи іншу пору повернутися в них, заново їх пережити... за допомогою параметрів.
Книга — максимально повне на цей момент зібрання високоефективних налаштувань академіка Г.Н.Ситина, що дають змогу ефективно знизити біологічний вік чоловіка.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари