Всі категорії
Додати товар

Жіночі справи. про гармонію гормонів, секс і контрацепцію наталю

340 грн
Опис

Тематика: Здоров'я й медицина
Кілька екземплярів у наявності

Наталія Силіна — кандидат медичних наук, лікар вищої категорії, засновник і головний лікар медичного центру «Lior», засновниця освітнього проєкту «Dr.Silina. Школа жіночого здоров'я», член міжнародного суспільства гінекологів-ендокринологів і Європейського товариство репродукторів та ембріологів, експерт із сексуальної освіти UNFPA і UNICEF.

Міфи та забобони, фальшива самодіагностика та задумані комплекси — ваші спільні з лікарем вороги. Пора поговорити про нашу фізіологію відверто та професійно: про симфонію жіночих гормонів у періоди статевого дозрівання або менопаузи; про застарілі та новітні засоби контрацепції; про вагітність, так, навіть з аномаліями матки!.

Це видання не замінить гінекологічного огляду та консультації фахівця — воно покликане навчити жінок піклуватися про своє здоров'я. Забудьте, як давно минули, часи, коли ви панікали, залишившись наодинці із запитаннями, чи зможете зачати та виносити дитину, чи дійсно клімакс — це страшно, чому секс більше не приносить задоволення і при чому тут синдром «сухої вагіни».

Щаслива жінка здорова й утворена. І кожен розділ наближатиме вас до цього статусу.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари