Всі категорії
Додати товар

Книга на англійській мові danielle steel the right time

259 грн -43% 150 грн
Опис

БЕСТСЕЛЕР NEW YORK TIMES • Сповнений розбитого серця та зради, тріумфу та досягнення, « Служний час» — це інтимний, багато винагороджувальний роман про досягнення власної пристрасті та досягнення успіху, що перевершує найсміливіші мрії.

Покинута матір’ю в сім років, Олександра Вінслоу знаходить розраду в таємницях, які вона читає зі своїм відданим батьком, і незабаром вона починає писати їх сама, повільно переходячи до похмурих, складних кримінальних історій, які відображають майстерність, уяву та талант, далеко не за віком. . Після передчасної смерті її батька, у віці чотирнадцяти років Алекс приймає черниці місцевого монастиря, де вона знаходить двадцять шість матерів, які замінять одну, яку вона втратила, а також час і заохочення, щоб шукати свій дар.

Алекс пише в кожну вільну хвилину, захоплена сюжетами, темами та героями, які наповнюють її розум. У середині коледжу вона закінчила роман — і їй вдалося знайти досвідченого агента, а потім видавця. Але коли вона піднімається сходами видавничого успіху, вона рішуче дотримується настанови свого батька: чоловіки читають кримінальні трилери лише чоловіками — і тому Олександра Вінслоу друкує під псевдонімом Олександр Грін, її справжню особу знають лише її найближчі люди, створюючи подвійне життя, яке її ізолює.

Її таємне життя таємничої та блискучої успішної Олександри Грін — і її власне життя талановитої молодої жінки — відкривають її перед заздрісниками, зарозумілими та голлівудськими гравцями, які не мають уявлення, ким вона є насправді. Завжди слушний час відкритися здається недосяжним, і це дорого їй обійдеться. Коли її подвійне життя та слава встановлені, ціна правди завжди надто висока.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари