Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Книга. компоненти c++ builder. а.я. архангельський

349 грн
Опис

Виробник: БИНОМ
Тематика: Комп'ютерна література

Книга. Компоненти C++ Builder. Справочне та методичне посібник. компоненти для роботи з базами даних — BDE, dbGO (ADO), dbExpress. Нові компоненти BDS і CodeGear RAD Studio. Компоненти загального призначення.
А.Я. Архангельський

А.Я. Архангельський. Компоненти C++ Builder. Справочне та методичне посібник. - М.: ООО "Бином-Пресс", 2008 г. - 960 с.: ил.

ISBN 978-5-9518-0237-8

Про книгу "Компоненти C++ Builder. А.Я. Архангельський"

У книзі наводяться довідкові відомості щодо безлічі компонентів C++Builder і розглядається методика побудови прикладних програм із цими компонентами. Упор робиться на тонкості настроювання компонентів і особливості програмування роботи з ними. Передбачене рішення типових завдань, що виникають під час використання компонентів. Оскільки описати в межах однієї книги всі компоненти C++Builder неможливо, були відібрані ті компоненти, зона застосування яких найбільш широка. А серед них докладніше описана робота з тими компонентами, які зазвичай не розглядаються детально в книгах з основ роботи в C++Builder. Наприклад, велика увага приділена компонентам для роботи з базами даних за технологіями dbGO (ADO) і dbExpress. А компоненти BDE описані менш докладно, оскільки їх використання широко висвітлюється в будь-яких книгах, присвячених основам роботи з C ++Builder. З тих же причин серед компонентів загального призначення найточніше розглянуті ті, які з'явилися, починаючи з C++Builder 2006, і, відповідно, менш відомі. Наведені довідкові відомості належать до всіх версій C++Builder.
Як довідковий і методичний посібник книга корисна користувачам будь-якої кваліфікації, але вимагає попереднього знайомства з основами C++Builder і основами мови C++.

Оперативно відправлю Укріплуй, Новій Пошкоду, Meest.
Самовитягу немає. Якщо оголошення активно — отже, книга є в наявності та можете сміливо оформляти замовлення (кнопка "Купити з доставкою").

Завдяки приємним покупкам.

Ключові слова: Борланд Сі плюс плюс, Borland Білдер.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари