Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Книга. adobe illustrator 10. повне керівництво. дик мак-келанд.

199 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тематика: Комп'ютерна література

Книга. Книга. Adobe Illustrator 10. Повне керівництво.

Illustrator 10. Повне керівництво: Пер. з англ./ Дик Мак-Келанд. - СПБ: ТОВ "ДіаСофтЮП", 2003. - 848 с.
Authorized translation from the English language edition, entitled Real World Adobe Illustrator 10, 1st Edition by McClelland, Deke, published by Pearson Education, Inc. publishing as Peachpit Press, Copyright 2002.

ISBN 5-93772-071-7 (рос.)

Про книгу "Illustrator 10: Повне керівництво"

Якщо вам потрібна одна книга, що містить усе необхідне для максимально ефективного використання найпотужнішого редактора векторної графіки, Illustrator 10, — вона перед вами. Нові користувачі програми знайдуть тут докладний опис користувацького інтерфейсу, команд, палітр і діалогових вікон, що супроводжується ретельним розглядом кожного з елементів керування, завдяки чому вони зможуть уже якнайшвидше братися до практичної роботи з програмою. Досвідчені користувачі дізнаються про нові інструменти, палітри, активні ефекти, засоби підтримки символьних об'єктів, роздільну оптимізацію фрагментів, шари CSS, керовану даними графіки для Web, анімації, які всі разом роблять можливою підготовку повноцінних Web-сторінок з анімацією й інтерактивними елементами. У викладі автора понад 60 книг з комп'ютерної графіки, що має багатий досвід викладання в цій галузі та підтримує тісні ділові та особисті контакти з провідними фахівцями фірми Adobe, ця книга розкриває безліч секретів роботи з програмою, доселі не відомих широкої аудиторії. Книга справедливо є всеосяжним навчальним і довідковим посібником з Illustrator 10 і орієнтована як на початківців, так і на професійних розробників комп'ютерної графіки.

Оперативно відправлю Укріплуй, Новій Пошкоду, Meest.
Самовитягу немає. Якщо оголошення активно — отже, книга є в наявності та можете сміливо оформляти замовлення (кнопка "Купити з доставкою").

Завдяки приємним покупкам.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари