Всі категорії
Додати товар

Володимир яковлев. здоровіше будеш

470 грн
Опис

Про що ця книга
У 56 років почати займатися спортом та набути фігури атлета. У 66 пробігатиме по 40 кілометрів щодня. Відсвяткувати 80-річчя, здійснивши поспіль 80 стрибків із парашутом.

Все це не вигадані, а цілком реальні історії.

Існує стереотип, що після 50-60 років вже немає сенсу займатися собою. Це не правда. І прекрасне здоров'я, і красиве тіло можна зберігати далеко за 50. З віком змінюється тільки те, що після 50 наше здоров'я повністю залежить від нас самих, від нашого особистого вибору, хочемо ми чи ні залишатися здоровими.

Більшість героїв цієї книги почали займатися спортом та фізичними практиками, коли їм було добре за 50.

Для кого ця книга
Для тих, хто хоче жити довго та щасливо.

Фішки книги
Тридцять реальних прикладів того, що з віком здоров'я не обов'язково стає гіршим. Часом краще, ніж раніше.

Від автора
За останні кілька років я зустрівся з десятками людей, які живуть довго та щасливо, зберігаючи при цьому чудове здоров'я. Вирушаючи у свою подорож, я хотів зрозуміти, що спільного у всіх цих людей. І — з величезним подивом — виявив, що головний секрет веселого, здорового та щасливого життя після 50 зовсім не у фізичних заняттях чи спеціальних дієтах. На мою думку, головний їхній секрет — в особливому стилі життя, дотримуватися якого, строго кажучи, можна й не чекаючи 50 або 60 років. Просто до цього віку багато хто накопичує достатньо досвіду, щоб методом проб і помилок знайти спосіб бути здоровими і щасливими. », «Якби було», «шкода, що ні» і «правильніше було б». Натомість треба намагатися отримати максимум задоволення від того, що є тут і зараз.

Існує вже застарілий, але все ще напівживий стереотип, що після 50 немає сенсу особливо займатися собою, оскільки здоров'я з віком все одно погіршуватиметься. Це не правда. Здоров'я та гарне тіло цілком можна зберігати далеко за 50. Просто і до цього потрібно підходити за тим самим принципом — без уявних альтернативних сценаріїв, без виправдань і без посилань до зовнішніх факторів. Після 50 років наше здоров'я повністю залежить від нас самих. Або, точніше, від нашого особистого вибору, бути здоровим чи ні, незалежно від того, чи робимо ми цей вибір усвідомлено чи несвідомо. Все просто. Або ви займаєтеся собою, оздоровчими, фізичними практиками по годині на день, як це роблять герої цієї книги. Або - вболіваєте.

Один із героїв цієї книги, 93-річний Чарльз Югстер, який почав займатися своїм здоров'ям у 60 років, і зараз, у 93, знаходиться у чудовій формі, якось сказав мені, що ми переплутали хвороби та процес старіння. Тепер я з ним згоден. Вік не обов'язково означає хворобу.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари