Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Безвперек

1650 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тематика: Езотерика та окультизм

Торг

До вашої уваги пропонується книга "Бесів перехресток", чаклуна Сергія Старовира. Це друга книга, що вийшла у 2016 році. Вона являє собою, як і перша, посібник з російської чаклунства — чорнокнижу.
У книзі містяться два розділи: перший, "Основи та втоми чаклунства на хресті земних — щоб усі справи чаклунські ладлялися та приймалися безами до виконання", другий, "Практика. Конструкція через безов на сирій землі — без свічок. У цьому посібнику 149 сторінок, у ⁇ розділі ви дізнаєтеся, чому перед перехресною роботою потрібно обов'язково відкривати й після роботи закривати перехресність, як це робити, чому чаклуни стихіки не проводять чищення, як поселити ба у своїй робочій кімнаті, перед обрядом настроювання на потрібний результат через місце Сили, потім очисні заходи, залежно від конкретного зробленого обряду тощо. Поряд із цим ви також дізнаєтеся про особливий час ночі, часу Сили, так бики, про заміну предметів у чаклунстві в разі крайньої потреби, що додали та додають під час особистого ліплення свічок для порч, чар, грошових/фартових справ тощо. У книзі у відповідному параграфі написані молитви безовські, їх потрібно часом читати — це посилить зв'язок із безами, і максимально вас з ними зблизить. До речі, для налагодження зв'язку з дияволом є "Чорний псалтир", за авторством Д. Ворона. Заодно читання псалтиру, у разі чорної, червоної або хульної свічки, мінімізує вплив на вас чарівних світлих сил. У тому разі, якщо ви крещені. Наприклад, у мене в друкованому вигляді він є. Коли я був новачком, як і багато хто, свого часу теж починав чаклунський шлях ізлемливою практикою.
У книзі ви познайомитеся з такими обрядами, наприклад: "Свиситої дороги на безову перемітнути", "На хрест земної халяви прикликати"," прийнятого беза наловчити вола та позмагатися з ним правильно", "Від дому до хреста земної — і назад" (хід вірний), "Прокляти через кільце", "Безлозень скинути на повік на перехрещанні доріг", "Людина виклик вірний створити", "Іглий калій долівої доліячого пошиття" (приворот — зведення судб), "Старинний закот на перехрестці доріг створити" (дедовський метод перевірений століттями), "Мужика гульного усмирити" (на вірність), "Розсорка через дзеркальце біте" й багато інших, наприклад, псування й багатьники, з якими не знайомі звичайні люди.
Книга "Бесів перехресок" є лише в електронному вигляді, у друкованому видаватиметься навряд чи буде. Після оплати на картку Приватбанка, я вам вишлю книгу на ел. пошнуту або в "Телеграм", як завгодно.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари