Всі категорії
Додати товар

1000 порад і ідей для вашого саду. макфейден девід

450 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тематика: Хоббі та дозвілля

1000 порад і ідей для вашого саду. Макфейден Девід
Як створити зразковий сад за мінімального вкладення сил і засобів?
Автори книги "1000 порад і ідей для вашого саду" вирішили допомогти вам у досягненні цього результату. Книга стане в пригоді як початківцям, так і досвідченішим садівникам.
На її сторінках зібрано понад тисячу корисних порад і оригінальних ідей, які безсумнівно допоможуть кожному, хто хоче грамотно доглядати свою ділянку, оточувати себе красою й отримувати задоволення від своєї роботи. У цьому довіднику зібрані воєдино чіткі та розумні рекомендації найбільших агробіологів світу та найвдаліші рішення з практики садівників-аматорів.
Щоб пошук потрібного розділу не віднімачив у вас занадто багато часу, всі матеріали книга розташовані в алфавітному порядку.
А найважливіші та найцікавіші теми отримують докладний розвиток ще й у спеціальних почерках "Ваш прекрасний сад". Скажімо, ви хочете підвищити врожайність улюблених овочів або фруктів. Книга допоможе зробити це. Загляньте не тільки на ті сторінки, які присвячені конкретній рослині, а й у розділи, покликані допомогти вам правильно підібрати інвентар, осягнути передові методи оброблення культур і скористатися "підтримкою" комах і рослин-союзників.
Вас цікавить, як одна чи інша рослина з'явилася в наших садах? У спеціальних врізках на кожній сторінці зібрані цікаві та цікаві відомості - "Ніжної історії", "Садова мозаїка", "Це цікаво". Як не помилитися з вибором сорту, які маленькі хитрості використовують досвідчені агрономи?
Про це ви зможете прочитати у вставках "Зробляйте правильний вибір" і "Секрети садівника".
"Календар садівника". У цьому розділі поміщені найцінніші вказівки фахівців-садоводів. Дотримуючись їхніх рекомендацій, ви зможете створити на ділянці квітучий рай, у якому всі дерева, квіти й овочі ростимуть у гармонії та доповнюватимуть одне одного.
Видавництво: Рідерс Дайджест Мова: Російська
Тип палітурки: твердий
Рік видання: 2009
Формат: Збільшений
Розміри в мм (ДхШхВ): - 258x255 x27 мм
Стан: Новий
Тираж 84 000.
Кількість сторінок: 368 с, мул.
Вага: - 1650 г.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари