Всі категорії
Додати товар

Адальберт штіфтер. вітіко. класична зарубіжна проза

345 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тематика: Художня література

Видавництво: Х., 2017. Серія: Зарубіжні авторські зібрання. Тверда палітурка, звичайний формат, 794 с. Стан: відмінний, нова книжка. Переклад з німецької Петра Таращука.

БЕЗ ТОРГУ. НА ПИТАННЯ ВІДПОВІДАЮ ЛИШЕ В ПОВІДОМЛЕННЯХ. Доставка: Укрпошта, Нова Пошта. Всі питання ставити до здійснення покупки! Надійна упаковка.

Адальберт Штіфтер - класик австрійської літератури, прозаїк, поет, художник і педагог. Хворіючи на цироз печінки, у приступі депресії перерізав собі горло бритвою. Творчість Штіфтера, що належала до епохи бідермаєру, високо цінили Гофмансталь, Томас Манн, Петер Гандке. Його проза багаторазово екранізувалася. В історичному романі видатного австрійського письменника Адальберта Штіфтера (1805-1868) білі описано події XII століття, ми стаємо свідками становлення Чеської держави, бачимо її стосунки з сусідніми Баварією, Австрією, Польщею та Угорщиною, участь у поході на Мілан. Але цей твір — водночас ще й запізнілий куртуазний роман, оспівування лицарських чеснот і чистого кохання. Образ головного героя Вітіко подано в розвитку — від юнака, який шукає своєї долі, він доростає до мудрого державника, що дбає про людей і країну. Книжка буде цікава всім, хто любити історію та цінує щирість почуттів.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Категорії:
Зроблено в Україні?:
Виробництво

Схожі товари