Всі категорії
Додати товар

Комплект коміксів бладшот. том 1 та том 2. ліцензія valiant.

450 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тематика: Комікси і графічні романи

Комплект коміксів Бладшот. Том 1 та Том 2. Ліцензія ******** Видавництво ***** ******* Українською мовою в твердій обкладинці та фабричній плівці. Формат 165*250 мм. Кількість сторінок Том 1 - 112 см. Том 2 - 128 сторінок.

Є інші комікси
Дивіться моі інші об'яви
Наша сторінка інстаграм
**************
Наша група в телеграм
**********************

Опис
Том 1
Твоє ім'я Анджело Морталлі. Твій брат потрапив в пастку на ворожій території і на межі***ні.
Невірно. Твоє ім’я Реймонд Ґаррісон. Ти вже давно відійшов від поля битви, але відчайдушне прохання твого товарища ввергає тебе в жорстоку перестрілку, яка***ні. Це теж невірно. Ти – Бладшот.
Ти – саме той відтінок сірого, якого вимагає свобода. Ідеальне злиття військової потреби і надсучасних технологій. Ходячий ********* - сховище брудних секретів, що можуть порушити світову рівновагу. І тебе щойно упіймали.
Том включає випуски 1-4.
Том 2
Штурм проекту Дух Відродження!
Бладшот нарешті звільнився від спогадів, які переслідували його з тих пір, як він прокинувся – але тепер таємниць стало ще більше. Ким він був раніше, до того, як з нього зробили ходячу зброю масового знищення? Чи є в нього, десь там, справжня сім’я?
На жаль, єдина людина з відповідями - це колишній керівник проекту Дух Відродження, квазіурядового наукового підрозділу, який і створив його – та він щойно підписав диявольську угоду з Бладшотом. «Знищ своїх творців, і я розкрию все.» Що ж, майже все…
Том включає випуски 5-9.
#харків #украïна #******* #******* #комікс #комікси #****** #книги #***** #манга #***** #****** #манхва #книгиукраїнською #українськікниги #коміксиукраїнською #коміксиукраїни #мангаукраїнською #манхваукраїнською #иагазинкоміксів #иагазинманги #магазинманхви #аніме #***** #анімеукраїнською #дитячікомікси #коміксидлядітей #дорослікомікси #коміксидлядорослих #придбатикомікси

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари