Всі категорії
Додати товар

Манга катарсис. видавництво vovkulaka. українською

290 грн
Опис

Тематика: Комікси і графічні романи

Манга Катарсис. Видавництво ********** Українською мовою в м'якій обкладинці та суперобкладинці. 248 сторінок. Формат 145*200 мм. Доставляємо по Україні.

Є інші комікси.
Дивіться моі інші об'яви.
Наша сторінка інстаграм ***************

Опис
Над цією мангою українські авторки працювали понад 10 років.
Під обкладинкою ховаються різні за сюжетом та стилем малюнку історії, і тільки після прочитання стає зрозуміло – всі вони поєднані в цикл життя людини, хоч і не в хронологічному порядку.
Дитинство
Тема батьків та дітей просліджується в багатьох розповідях. Саме батьки захищають своїх дітей від небезпеки та забезпечують всім необхідним. В деяких історіях зустрічається тема уявних друзів, що також часто є супутниками дитини.
Юність
Помилки та усвідомлення своїх прагнень супроводжують нас під час дорослішання. В юності ми вперше закохуємось, когось відпускаємо, про щось шкодуємо, набиваємо синці та встаємо на ноги. В деяких розповідях розкривається тема вчителів, що є невід'ємними супутниками відкритої до знань юної особи.
Доросле життя
Бурхливі розваги переростають в відчуття самотності – про це розповідають історії, об'єднані темою дорослого життя. Одна з таких історій розповідає нам про те, як людство було змушене пристосуватися до життя на кораблях

#харьков #украина #манга #мангакупить #мангахарьков #мангахарькова #мангаукраина #мангаукраины #аниме #анимекупить #анимехарьков #анимехарькова #анимеукраина #анимеукраины #***** #***** #мангакиев #мангаукраїнською #мангахарків #мангатокійськімесники #аніме #анімеукраїнською #анімеукраїна #мангаукраїна #внімехарків #кенвакуі @********* #катарсис #**** #*********

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари