Всі категорії
Додати товар

Манга госпожа кагуя. книга 4. видавництво абетка. російською

400 грн
Опис

Виробник: Азбука
Тематика: Комікси і графічні романи

Манга Госпожа Кагуя. Книга 4. Видавництво Абетка. Російською мовою в твердій обкладинці в суперобкладинці. В фабричній плівці. 416 сторінок. Формат 136*200 мм. Доставляємо по Україні.

Є інші комікси.
Дивіться моі інші об'яви.
Наша сторінка інстаграм **************

Опис
Після розпуску шістдесят сьомої шкільної ради Кагуя Сіномія та Міюкі Сірогане майже перестали бачитися. Однак попереду нові вибори, і Міюкі ніяк не обійтися без людини, яка виголосить зі сцени промову на її підтримку. Тим часом у експрезидента з'являється реальний суперник – Міко Іїно, учениця першого класу старшої школи! І цій дівчинці палець у рот не клади*** Сіроган не сумнівається, що виручити його зможе тільки Кагуя. Але що, якщо прохання про допомогу прозвучить як освідчення в коханні?!
#харків #украïна #******* #******* #комікс #комікси #****** #книги #***** #манга #***** #****** #манхва #книгиукраїнською #українськікниги #коміксиукраїнською #коміксиукраїни #мангаукраїнською #манхваукраїнською #иагазинкоміксів #иагазинманги #магазинманхви #аніме #***** #анімеукраїнською #дитячікомікси #коміксидлядітей #дорослікомікси #коміксидлядорослих #придбатикомікси

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари