Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Під заступництвом сантьяго. іспанське завоювання америки (2 книги)

6200 грн -4% 6000 грн
Опис

Тематика: Історія

Робота Андрея Кофмана «Под покровительством Сантьяго. Испанское завоевание Америки и судьбы знаменитых конкистадоров» — це перша книга російською мовою, що відтворює історію іспанського завоювання Америки.

ДВА ТОМА 440 × 589 стр
ШИРИНА-ВИСОТА 180 × 250 мм
ПЕРЕПЛІТ твердий
МОВА російська

Ця книга намагається дати відповідь на питання, як іспанські змогли в такі короткі терміни та такі малі сили досліджувати величезні території двох материків і підкорити високорозвинені народодавці. Самі Павранчики пояснюють це диво покровителемout (Св. Павука), який допоміг виспанцям у їхній багаторічній війні з маврами.

Автор намагався відрегулюватися проти упереджених трактувань, створити об'єктивний і багатовимірний образ іспанськогоильника, показати своєрідність 144 вигляду найяскравіших представників епохи Великих географічних відкриттів, людей, народжених на перехрестя часів, просторів та культур. Книга створена в біографічному жанрі, а оскільки долісадників схожі на авантюрні романи, їхні біографії читаються легко та захопливо.

Робота Кофмана ґрунтується на великих історичних даних і спирається на безліч авторитетних джерел. Водночас вона написана живою мовою, багато ілюстрована старовинними мапами, гравюрами та малюнками з арабських рукописів і призначена для найширшого кола читачів, від професійних дослідників історії Конкісти до шанувальників історії та просто допитливих людей.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари