Всі категорії
Додати товар

Тарзан (едгар берровуз). собрание сочинений в 9-ти томах.

350 грн
Опис

Тематика: Художня література

Кілька примірників у наявності
Торг

Тарзан (Едгар Берроуз), збір творів (9 томів, у наявності 1, 3, 4, 5, 6, 9 том + Збірник фантастики: "Марсіане"), стан — чудовий, 1991-1993г.г.вип., Вільнюс (Литва).

Ціна комплекту 7 книг = 1700 грн, Ціна 1 книги — 250 грн

є в наявності:
том 1 — Тарзан-приймань мавпи. Повернення в джунглі. Тарзан і його звірі, 1991 р. вип.

тому 3- Тарзан чудовий. Тарзан і Заборонене місто. Тарзан і Золотий лев, 1992 р. вип.

том 4 — Тарзан і люди — мурахи. Тарзан і Місто золота. Тарзан і іноземний легіон, 1992 р. вип

том 5 — Тарзан — володарка джунглів. Тарзан і Загублена імперія. Тарзан у надрах землі

том 9 - Тарзан і потерпілі корабель. Тарзан і вбивці в джунглях. Тарзан чемпіон. Боксер Біллі. Закоренений злочинець, 1993 р. вип.

Збірник фантастики: "Марсіане" (у наявності) автор Едгар Берроуз, вміст — "Докти тисячі джеддаків", "Багато на Марсі", "Владика Марса", Вольнюс, 1993 г. вип. обкладинка: целофанована тверда обкладинка, стан — чудовий, у написаних ще на початку XX повік романів жваво та захопливо розповідається про захопливі пригоди на Марсі відважного та шляхетного капітана Картера

Збірник фантастики: "Марсіане" автор Едгар Берроуз, вміст — "Докти тисячі джеддаків", "Багато на Марсі", "Владика Марса", Вильнюс, 1993 р.вип. обкладинка: целофанований тверда обкладинка, стан — чудове, написаних ще на початку XX століття романах жваво і захопливо розповідається про захопливі пригоди на Марсі відважного та шляхетного капітана Картера.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари