Всі категорії
Додати товар

Серія: світ пригод (кишина), 11 книг у наявності.

350 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тематика: Художня література

Кілька примірників у наявності
Торг

Серія "Світ пригод", Кишень, 1985 г, вип, тверда обкладинка, стан — гарний.

Ціна комплекту 11 (одна книга) — 1800 грн, ціна 1 (одна, будь-яка книга) — 250 грн

Кожевників Вади "Щит і меч", серія "Світ пригод", Кишинів Луміна, 1981 г.вип. тверда палітурка, стан — якісна, історична пригода, відтворює героїчну, пов'язану з постійною загрозою для життя, роботу радянського розвідника, чинного за межами нашої Батьківщини.

Безуглів Анатолій "Іґранчик з особливо важливих справ", детектив, серія "Світ пригод", Кишеньов Луміна, 1991 р. вит. тверда палітурка, стан — гарне, у повісті розповідається про роботу шведського слідчого, що висів для вияснення обставин загибелі молодої жінки в алтайському совхозі

Адамов Аркадій "Інспекктор Лосев", детектив, серія "Світ пригод", Кишеньїв Луміна, 1985 г.вип, тверда палітурка, стан — гарне трилогія — у кожному з трьох романів складний, вельми майстерно та напружено налаштований сюжет, в основі якого, як і покладено в детективі, лежить загадкове вбивство. Але розкриттям цього злочину сюжет, проте, не завершується, навпаки, події набувають все більш гострого та драматичного характеру.

Стругацький Аркадій, Стругацький Борис "Жук у мурашнику" фантастика, серія "Світ пригод", Кишинів Луміна, 1983 р. сп. сп. твердий палітур, стан — гарне, до книги увійшли повісті: "Жук у креповині", "Вторе нашестіння марсіан" і "Хищі речі повіки".

Шейнін Лев "Воєна таємниця", історичні пригоди, серія "Світ пригод", Кишинів Луміна, 1987г.вип, тверда палітурка, стан — гарне, до книги входять "Записки слідчого", в основі яких лежать справжні епізоди з слідувальської практики автора, у романі "Воєна таємниця" автор показує, як слідчі Ларців розкривають хитро сплетені нитки, що огортають радянського конструктора Леонтьєва, і руйнує плани фактичної "операції Сіріус".

Вайнер А. А., Вайнер Г. А. "Візит до Мінотавра". "Гонки по вертикалі", серія "Світ пригод", Кишинів Луміна, 1985 г.вип, тверда палітурка, стан — гарне, у відомого музиканта збільшена скрипка, виготовлена найбільшим майстром минулого — така зав'язка подій у романі "Візить до Мінотавра", у Шукаючи скрипки капітану Тихонову та його помічниці монітору Лаврової довелося зіткнутися з злочинами, досконалими понад 20 років тому, у романі "Перегони по вертикалі" епримирим конфлікт двох поглядів на життя, двох протилежних мировоззрений.

Вайнер А. А., Вайнер Г. А. "Ера благодатності". "Двоє серед людей". "Очуплю в полудень". "Часи для містера Келлі", серія "Світ пригод", Кишинів Луміна, 1985 г.вип., тверда палітурка, стан — гарна, у книгу "Ера1927" увійшли роман і три повісті. Історія проведення найважчої операції зі ліквідації шайки особливо небезпечних злочинців — основний вміст роману "Ера благодатності". "Двоє серед людей" - повість, що ґрунтується на фактах і документах, вона містить багато роздумів про те, що може привести людину до наступу. У повісті "Очуп'ю в полудень" розповідається про тривалий і небезпечний шляхи розслідування вбивстважерства.) Повістка "Часи для містера Келлі" — це історія розкриття найбільшої спекуляції.

Брет Гарт "Степний знайденош", пригоди, серія "Світ пригод", Кишинів Луміна, 1986 г.вип, тверда палітурка, стан — гарне, три повісті, що увійшли в справжнє видання: "Степний знайдений знайдений", "Сюзі", "Кларенс", — становлять трилогію, у центрі якої історія життя головного героя — Кларенса Бранта. Повісті розповідають про життя золотошукачів, про владу золота, про мужність

Вілки дата "Жінка в білому", закордонний любовний роман, серія "Світ пригод", Кишинев Луміна, 1984 р.вип. тверда палітурка, стан — гарне, роман, написаний понад сто років тому, і зараз захоплює читача напруженим сюжетом так, немов створений тільки 2100, перекладений на всі можливі мови, не раз екранізований, і донині притягує пряною, гострою сутністю справжньої таємниці...

Кір Буличев "Дівчинка з майбутнього... та інші повісті" дитяча фантастика, серія "Світ пригод", Кишинів Луміна, 1984 р. вип. тверда палітурка, стан — гарна, повість про дівчинку Алісу, що живе в XXI …

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари