Всі категорії
Додати товар

Травля. як викорінити насильства. барбара колорозо

280 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тематика: Психологія та взаємовідносини

Назва мовою оригіналу: THE BULLY, THE BULLIED, AND THE NOT-SO-INNOCENT BYSTANDER
Автор Барбара: Колорозо
Серія: Все про виховання
Формат: 140х210
Кількість сторінок: 352
Рік видання: 2018

«Агресивне переслідувати одного зі членів колективу з боку інших його членів або травлю — життєво важлива тема, а ми її наполегливоантажуємо, піддаючи нашим дітям у такий спосіб смертельному ризику. Цього робити не можна! Не можна ставитися до травлі як до чогось малозначного, а то й зовсім ігнорувати сам факт її існування. Тисячі дітей щодня йдуть на заняття, відчуваючи тривогу та страх.

Багато хто вдаються хворими, щоб залишитися вдома, тому що бояться нападу дорогою до школи, на шкільному дворі, у коридорах, роздягальні та в туалеті. Діти, яких травлять, безперервно думають про те, як цього уникнути. Власне на навчання, здорове та цікаве дозвілля й навіть на спроби встановити нормальні відносини з однолітками поза камерою в них не залишається сил.
Психологи єдині в думках: щоб припинити зловживання, просто встановити факт травлі недостатньо. Навіть зупинити її — ще півроба. І професійно проконсультувати обидві сторони теж не означає розв'язати проблему. Потрібно зрозуміти, чому і як ці діти стали об'єктами травлі, або самі травили когось або й те й інше разом (таке теж часом трапляється), а також розібратися в тому, який був рольдок»

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари