Всі категорії
Додати товар

Джон гай "дві королеви"

749 грн
Опис

Виробник: Колібрі
Тематика: Історія

Видавництво Колібрі, твердий перепліт, трохи збільшений формат.
Книга нова, у чудовому стані.

Життя Марії Стюарт було здійснене безпрецедентного драматизму та суперечностей. Ставши королевою Шотландії віком дев'яти місяців, а королевою Франції — у шістнадцять років, вона зіосла на престол, якийсошляв їй справедливо народження, у 1800 років. Як розділ однієї з найбільш неспокійних країн Європи, що роздираєтьсяліфом конфліктом ітрузієм за владу, Маріяangувала за собою армії до перемоги та до бою; вона пережила вбивство другого чоловіка і вийшла заміж за того, кого називали його вбивцею.

У двадцять п'ять років вона опинилася в полоні в іншої королеви — Єлизавети Тюдор, що підписала Марії після дев'ятнадцятого заточування смертний кар. Прославлений історик і біограф Джон Гай вивчає лабіринти замовлень, які плері шотландські лорди, прагнучи захопити владу, і зусилля, які докладали Міністри Елізавети, щоб виключитиравлина з числа законних спадкоємців англійського священника.

Він пропонує абсолютно нові інтерпретації відомої історії, упродовж багатьох століть письменника, поетів, композиторів, художників і режисерів, що надихала. Книга лягла в основу знятого 2018 року у Великобританії фільму із Сіршою Ронан у ролі Марії та Марго Роббі в ролі Єлизавети.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари