Всі категорії
Додати товар

Віттман р., шифман д. "операція "шедевр"

649 грн
Опис

Виробник: Манн, Иванов и Фербер
Тематика: Мистецтво і культура

Видавництво Манн, Іванів і Фербер. Твердий палітурка, звичайний формат.
Книга нова, у чудовому стані.

У своїй книзі Роберт Віттман, засновник відділу з боротьби з злочинністю у сфері мистецтва ФБР, вперше розкриває деталі свого видатного професійного шляху. Це трилер, заснований на реальних подіях, що не поступається "Афере Томаса Крауна".
Віттман походить із сім'ї скромного торговця антикваріатом, але його двадцятирічну кар'єру скромною точно не назвеш. Він працював під прикриттям, зазвичай без зброї, і ловив злодіїв, шахраїв і приватних торговці картинами в Парижі та Філадельфії, Ріо та Санта-Фе, Маямі та Мадриді.
У своїх мемуарах Віттман розповість захопливі історії пошуків неоціненних творів мистецтва та дерев'яних виробів: золотих обладунків стародавнього перуанського царя-воїна; скульптури Родена, якакла початок імпресійонізму; рідкісного бойового прапори часів Гражданнської війни, з яким йшов в бій один із перших у країні афроамериканських полиць.
Масштаби подвигів Віттмана безпрецедентні. Він Подорожував світом, щоб врятувати картини Роквелла та Рембрандта, Пісарро, Моне та Пікассо і навіть знайти оригінал "Білля про права".
За даними ФБР Віттман повернув предмети мистецтва та старовини на сотні мільйонів доларів. Але він говорить, що статистика не важлива. Та й хто скаже, що коштує більше: "Автопортрет" Рембрандта або американський прапор, який був у бою? Обидва неоціненні.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари