Всі категорії
Додати товар

Огилви о реклами девід огілві

500 грн
Опис

Девід Огілві - один з патріархів рекламної індустрії, засновник рекламного агентства Ogilvy & Mather з річним оборотом понад 10 мільярдів доларів, класик теорії реклами, визнаний "кращим копірайтером світу", людина, включений French Magazine в список гігантів, які внесли найбільш вагомий внесок у Світову Індустріальну Революцію поряд з Адамом Смітом, Томасом Едісоном, Карлом Марксом, Дж. Д. Рокфеллером-старшим та іншими.
 
У своїй книзі Огілві ділиться власним досвідом створення реклами, формулює правила роботи в рекламному бізнесі. У книзі більше 150 кольорових і чорно-білих ілюстрацій з прикладами реклами, створеної за участю метра.
 
За словами автора, його книга призначена молодим ентузіастам, а також маститим професіоналам, які не втомлюються шукати нові шляхи і засоби для того, щоб змусити покупців частіше діставати гаманець і отримувати задоволення від покупки.
 
 Це класика книг про рекламу, написана одним з видатних фахівців, батьком сучасної реклами Девід Огілві. Вперше книга була опублікована в США ще в 1983 році! У 2002 році її перевели на російську мову, і з тих пір вона не виходить зі списку бестселерів.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари