Всі категорії
Додати товар

Подходим друг другу

25 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тематика: Інший вид літератури

Кілька примірників у наявності

Практичний посібник про теорію прихильності для охочих знайти відповідного супутника або поліпшити нинішню пару.
.
Наука говорить нам, чим харчуватися, коли займатися спортом і як довго спати. Чому б не скористатися науковими даними та не спробувати поліпшити відносини? У цій книзі доктор Амір Левін і психологщирон Хеллер пояснюють, чому одним людям романтичні стосунки даються легко, а інші нещадно застрягають у муках.
.
Через призму теорії прихильності автори по-новому дивляться на любов і дають нове визначення відносин.
.
Теорія прихильності добре вивчена та популярна, але зазвичай про неї говорять у контексті виховання дітей. Амір Левін і маска Хеллер застосували цю теорію до романтичних відносин між дорослими — і отримали приголомшливі результати.
Вони пояснюють, як поводитися в стосунках люди з різними типами прихильності, чому вони не можуть інакше та як використовувати ці знання.
.
Є чотири типи прихильності:
-надійний
-бігаючий,
-тривожний і рідкісний
-тривжно-вибігаючий тип.
У кожного з них свої особливості та манера поведінки в любовних відносинах. Що природно для надійного типу, то практично неможливо для того, хто тікає, і фраза «дело не в тобі, справа в мені» набуває нового сенсу.
.
Крім того, Левін і Хеллер ставлять під сумнів сучасні теорії про самодостатності. Згідно з їхніми дослідженнями, люди можуть і мають залежати один від одного, а надійні відносини роблять нас сильними та незалежними в зовнішньому світі.
.
Автори книги не тільки розповідають про типи прихильності, а й дають практичні рекомендації. Ви навчитеся визначати свій тип і тип обранця й дізнаєтеся, як поводитися відповідно до результатів.
.
Ви отримаєте обґрунтовані та зрозумілі відповіді на вічні питання стосунків: - чому він не телефонує,
-З огляду на те, що всі свої романи закінчуються однаково,
-як меншелотуватися,
-коли настав час завершувати відносини та як спілкуватися конструктивно, а не закидати друга претензіями.
.
Ця книга допоможе по-іншому поглянути на любов і буде корисна і тим, хто в пошуку, і тим, хто працює над наявними відносинами.

Книга в ПДФ форматі. Вирушаю відразу після оплати.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари