Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Багряна королева. книга 3. клітка короля

185 грн
Опис

Тематика: Художня література

У третій частині бестселера «Червона королева» Вікторії Авеярд повстання посилюється, кожному герою доведеться пройти випробування на вірність своїм друзям та переконанням.

Мара Барров - ув'язнена, безсила й мучена своїми помилками. Вона живе у світі, де колір крові вирішує твою долю. Якщо вона срібного кольору, то виграв, якщо червоного, то твоя доля бути рабом. У цій частині книги головна героїня Мара перебуває у владі хлопчика, якого колись була закохана, хлопчика здатний лише брехати і зраджувати. Вже король, Мевен Келор, не втомлюється плести павутину інтриг та маніпуляцій, намагаючись зберегти контроль над своєю країною та своїм ув'язненим.

Поки Мара ув'язнена у палаці, її друзі на волі не зупиняються ні перед чим і продовжують свою боротьбу. Вони все більше організовуються, тренуються та розширюються. Повним ходом йде підготовка до війни, більше немає сенсу залишатися в тіні і вони готові вступити у бій. А ще Кел, вигнаний принц зі своїм домаганням на любов Мари, зробить все можливе, щоб звільнити її.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:
Продавець
nikita1587609
nikita1587609
Була

Схожі товари