Всі категорії
Додати товар

Unfuck yourself (парся менше, живи більше).

300 грн
Опис

Тематика: Саморозвитість і мотивація

Всі ми говоримо самі із собою. Розмовляємо, навіть не помічаючи цього. Гері Джон Бішоп, експерт із саморозвитку світового класу, стверджує: наше життя, від успіхів у роботі до безпричинного відчуття радості вранці, визначається цією розмовою. По суті, щаслива людина від нещасного відрізняється тільки одним — характером внутрішнього монолога. Варто відкоригувати його в потрібний бік, як перед нами відкриються можливості, про які ми навіть не здогадувалися.

Ця книга допоможе вам:

- Вибратися із пасток самокерування й самобичування;
- Сфокусуватися на цілі та перестати лякатися перешкод на своєму шляху;
- Позбутися підсвідомих обмежень;
- Опанувати манеру ведення внутрішніх монологів, притаманну успішним і щасливим людям

Ця книга підібрала світ англомовної non-fiction літератури!

За рекордно короткий термін UNFU*K YOURSELF потрапила в топ-20 найшляхетніших недодосяжніших книг США і ось уже 26 тижнів не збирається його залишати. Її автор пропонує своїм читачам максимально простий підхід до досягнення щастя — керування внутрішнім монологом.

Гері Джон Бішоп, експерт із саморозвитку світового класу, стверджує: кожна людина розмовляє із собою, і від того, як вона це робить, залежать його кар'єра, рівень прибутку, сімейне життя та інші маркери особистого успіху.

UNFU*K YOURSELF — це максимально практичний посібник щодо поліпшення свого життя. Вона допомагає раз і назавжди позбутися підсумальних обмежень, нескінченного самобичування за різними приводу, розірвати поральний круг невдач, навчитися фокусуватися на цілі та жити в задоволення

Палітурка — м'який
Кількість сторінок 96

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари