Всі категорії
Додати товар

Чому ніхто не розповідає мені це в 20 тина силіг

280 грн
Опис

Виробник: Манн, Іванів і Фербер
Тематика: Саморозвитість і мотивація

Опис:
Від чого відштовхуватися, починаючи власну справу? Де знайти нову ідею? Як навчитися розв'язувати проблеми? Над чим працювати і на що витрачати сили та час? Рецепт і історія успіху кожної людини унікальні, як відбитки пальців. Чим більше ви робите, тим більше раніше не помітних можливостей помічаєте навколо себе. Це переупакована версія мегабестселера «Зроби себе сам».

Чому ми зважилися на ребрендинг? Ми завжди позиціонували «Зроби себе сам» як бізнес-прилад для тих, хто хоче придумувати проривні ідеї та створювати стартапи. Але помітили, що книгу дуже часто купують, радять і дарують молодим хлопцям 18-20 років, які тільки починають свій шлях. І тут нас осеніло: адже ця книга набагато ширша, ніж просто бізнес-прилад!

Вона про те, як знайти свій шлях у будь-якому віці, не бути залежною від чужої думки та не сприймати життя як іспит, де правильним може бути тільки одна відповідь. Вона про те, що ми обмежені тільки своєю енергією й уявою. Вона розповідає про те, як використовувати будь-який шанс і сприймати життя як гру, як виклик. Автор «Зроби себе сам» Тіна Силіг читає в Стенфордському університеті курс із підприємниць та інновацій. Використовуючи безліч яскравих і несподіваних прикладів із власної практики вченого та підприємця,

Тіна Силіг розповідає про нестандартний підхід до вирішення бізнес-проблем, проривного мислення й інновацій у бізнесі.

Кількість сторінок: 224 стор.
Палітурка: тверда

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари