Всі категорії
Додати товар

Едуард альварес мамаотпустила

355 грн
Опис

Книга розповідає величезну кількість життєвих історій людей із різних куточків нашої планети. Включає справжні емоції і переживання, які так важко відчути в рутинній і розписаній на довгі роки вперед життя. А ще я розповідаю в ній про те, як заробляв у подорожах, щоби мені вистачало на їжу, житло, поїздки та одяг.

Це не тільки шлях від однієї країни до іншої, а насамперед шлях пошуку та пізнання самого себе та свого місця. Історія, яка розповість про безмежний світ можливостей, про неймовірну красу нашого світу та природу, яка нас оточує. Про людей, які говорять різними мовами, з іншими поглядами та традиціями.

На обкладинці ************* зображений міст із штату Вашингтон, це був найвищий занедбаний міст в Америці. Цю фотографію було зроблено у 2016 році, а рік тому цей міст розібрали. У книзі не один суцільний текст із моїх оповідань, там переплітаються і пости в *********, і уривки із щоденника, і листи, і мої спогади.

Обсяг вийшов близько 250 сторінок разом із фотографіями наприкінці. До речі, багато хто з них у ********* не знайти, це фото з особистого архіву. Ілюстрації створював мій друг.

Тираж буде у 1000 книг. Другий тираж я не планую поки що, хочу зробити її андеграундною, щоб була тільки у тих, хто встиг купити

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
brassic_store
brassic_store
Була