Всі категорії
Додати товар

Станіслав лем катар рим -париж, париж ,неаполь -рим фантастика детектив

249 грн -15% 212 грн
Опис

«Катар» (у виданні 1990 року назва перекладена як «Нежить») — фантастичний детективний роман Станіслава Лема. Вперше вийшов друком у 1976 році.
Жанр роману можна визначити як детектив, але автор використав багато елементів, невластивих класичному детективу. Слідкуючи за розвитком дії роману, читач не лише розмірковує над вирішенням загадки і сам намагається розкрити причини ланцюжка подій, але й стоїть перед головним запитанням: чи могли всі ці загадкові події статися внаслідок цілковитої випадковості. З таким підходом, який рідко коли виникає у цьому жанрі, під підозру потрапляють також і закони природи, такі як імовірність чи теорія хаосу, що впроваджує в канву роману елементи наукової фантастики, попри те що дія відбувається в теперішньому часі.
Детективне агентство наймає колишнього астронавта для допомоги у слідстві щодо серії таємничих смертей. Кілька жертв збожеволіли і покінчили з собою під час відпочинку в Неаполі без жодної очевидної причини. Зваживши на певні дрібні збіги, найімовірнішою видається теорія серійного вбивства через отруєння, однак загадковим залишається зв'язок між окремими жертвами, та чи й був він узагалі.

В ході слідства виявляється, що деякі цілком безпечні самі по собі хімічні сполуки, при їхньому поєднанні, утворюють сильний депресант. Головний герой також зазнає впливу цього засобу, однак його підготовка дозволяє йому подолати згубне запаморочення і розв'язати загадку. Врешті решт він виявляє походження отрути і з'ясовує як ланцюжок поєднання речовин призвів до фатальної загибелі кожної жертви.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
annaandrusik
annaandrusik
Супер-продавець
Вараш
94% виконаних замовлень
Була

Схожі товари