Всі категорії
Додати товар

Книга на англійській мові michael connelly the wrong side of goodbye

340 грн -59% 140 грн
Опис

Гаррі Бош — найновіший приватний детектив Каліфорнії. Він не дає реклами, у нього немає офісу, і він вимогливий до того, на кого працювати, але це не має значення. Його відбивні за тридцять років у поліції Лос-Анджелеса говорять самі за себе.

Незабаром телефонує один із найбільших магнатів Південної Каліфорнії. Відлюдник-мільярдер наближається до кінця свого життя, і його переслідує один жаль. У молодості у нього були стосунки з мексиканською дівчиною, його великим коханням. Але незабаром після вагітності вона зникла. У неї народилася дитина? І якщо так, то що з цим сталося?

Зневірившись дізнатися, чи є у нього спадкоємець, помираючий магнат наймає Босха, єдину людину, якій він може довіряти. З таким величезним статком на кону Гаррі розуміє, що його місія може бути ризикованою не лише для нього самого, а й для того, кого він шукає. Але коли він починає розкривати нав’язливу історію — і знаходить неймовірні зв’язки зі своїм власним минулим — він розуміє, що не може заспокоїтися, доки не знайде правду.

У той же час, не маючи змоги повністю залишити поліцейську роботу, він добровольцем стає слідчим у крихітному поліцейському відділку з безгрошів’ям і виявляє, що стежить за серійним ґвалтівником, одним із найстрашніших і найнебезпечніших ворогів, з якими він коли-небудь стикався.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари