Всі категорії
Додати товар

Генрі лайон олді. орежим очищає диск. книга

110 грн
Опис

Тематика: Художня література

Хто з жителів Піднібесний не злихав у наш просвітлений ХV століття про хенанський Шаоліне, знаменитий монастир біля підніжжя гори Сун, колиски воїнських мистецтв?! Сам імператор схвалений до бритоголових ченців-воїн; преподобний Чжан Во, один із вищих ієрарів шаоліньської братії — фаворит сина Heба та глава таємної поліції імперії; скарбниці монастиря ламаються від добра, тисячі селян обробляють монастирські землі, чотирьох покривних храму передані в підкоренні Шаоліню указом володаря...

І вперто: адже менш ніж пів століття тому, бійці в шафранових рясах зробили неоціненні послуги ватажувачеві повстання «червоних пов'язок», прискоривши завоювання монголів на північні степи та відвівши на трон колишнього селянина Чжу Юньчжана, нині сина Hеба Хун У, засновника династії Мін!

Руки з випадільними на них зображеннями тигра та дракона незримо та невибагливо творятьпрести Середньої імперії — але дивні речі трапляються іноді в цьому суєтному світі Жовтого пилу... В одному з міст Китаю поважний торговець раптом пішов у будинок великого володаря й ні з того ні з того ані ззорвал у клоча рідка орхідею, після чого глушив собі ніж у серці; Восьма Татошка, дружина безвістного барвника, напала на особисту охорону авторського брата Чжоу-вана, перебившиopну її половину, після чого зламала хребе коханому собачку Саань і перерізала власне горло відібраним врегом мечем.

Ніколи раніше не балувався крадіжкою поважний торговець, ніколи не славилася штучністю в кулінарному бої Восьма Татошка — але на третій день після смерті в обох злочинців проступають на руках дивовижні червоні плями.

Тигр і дракон.

І не випадково бритоголовий ченців радить поетапелю Бао, якому довірене розслідування цієї дивної справи, не надто впоратися у своїх пошуках.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари