Всі категорії

Алексей иванов комьюнити азбука классика

350 грн
Опис

Виробник: Азбука
Тематика: Художня література

Алексей Іванів Ком'юніті
Автор: Іванів Алексей Вікторович
Видавництво: Азбука
мова: російська
Серія: Класика (м'яг)
Сторінк: 320
Розміри: 180x115x11 мм

Анотація до книги "Ком'юніті":
Топ-менеджер Глеб методично реалізує свою мрію про життя преміумкласу. Престижна та цікава робота в знаменитій IT-компанії, квартира в Москві, гарний автомобіль, бажана жінка, найкращі бренди... "Людина — це його айфон". Але з загибелі геніального IT-менеджера, власника компанії, появою його красуні-дочі, що залишилася без спадщини, і випадково виявленим загадковим написом на стародавньому могельному хресті — розмірене життя Глеба закінчується. І дивачно, але виразне подиху чуми пролітає над сучасним, зовні нормальним світом. Меган живе мітингами, на барикадах — богема... А на модному інтернет-порталі тема чуми, Чорної Смерті, набуває популярності. Учасники таємничого Ком'юніті втягуються в інтелектуальну гру, ділячись один з одним посиланнями про довгу хворобу, — і стають у підсумку заложниками іншої гри, зловісної, смертельно небезпечної... але чиїй?!

Анотація до книги точно передає вміст. Додамо, що сюжет розкручується поступово, напруга зростає під час просування до фіналу, зовсім неочевидному. Персонаж впізнавані, добре виписані. І Алексей Іванів, автор "Географ глобус пропил", не був би самим собою, якби не потішив читача прекрасною мовою, гумором, спостережливістю і не зробив своєї спроби осмислити ті явища, які принесли в наше життя нові технології спілкування. Рекомендую звернути увагу і на автора, і на цю книгу.
Іванів пише дуже різнопланові тексти, тому можливі розчарування в тих, хто очікує зустріти в новинці оновлений переспів уже читаного.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари