Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Набір книг майка омера

550 грн
Опис

Набір книг Майка Омера - "Розум убивці", "У пітьмі" та "Густіше за кров"
Книги в ідеальному стані. Були прочитані один раз і зберігались на поличці.

"Розум убивці. Книга 1"
Детектив – це постійне змагання сищика та вбивці, в якому інтелектуальний двобій часто-густо може переплітатися із цілком реальним фізичним поєдинком. Взаємодія цих двох фігур узагалі схожа на полювання. І якщо ви вважаєте, що сищик буде виключно мисливцем, а вбивця – виключно здобиччю, то дуже помиляєтеся. Про це свідчить книга Майка Омера «Розум убивці». У центрі сюжету – професійний тандем рішучої, зосередженої й ерудованої судового психолога Зої Бентлі та дещо нарцисичного самолюбивого спеціального агента Татума Грея. Удвох вони розслідують серію загадкових убивств жінок в Чикаго, котрих не просто задушили, але ще й забальзамували. Відчувається, що вбивця – міцний горішок і хитрий хижак, психіка якого є надскладним ребусом. Детективи намагаються підібрати ключ до його фантазій, проте несподівано злочини починають переплітатися з минулим Зої, а вона сама відчуває, що може стати жертвою.
Книга – захоплююче чтиво, насичене несподіваними поворотами сюжету та тонкими психологічними поєдинками персонажів. В ній переплелися і детектив, і ознаки трилеру, і вишуканий інтелектуалізм. Цей твір ви можете придбати у мережі магазинів «Книгарня «Є»». Він нетерпляче чекатиме, коли ви замовите його на сайті чи придбаєте безпосередньо під час візиту до магазину. Крім того, розділ «Детективи» багатий і на інші книги, що потішать серце своєї аудиторії.

"У пітьмі. Книга 2"
Темрява — прихисток для сил зла.
У мережу викладено відеозапис, в якому заживо похована дівчина відчайдушно намагається вибратися з могили. Ця справа може виявитися найстрашнішим досвідом для Зої Бентлі — психолога-криміналіста з ФБР. Моторошна назва ролику «Експеримент номер один» натякає, що це лише початок. Зої та її напарник, спеціальний агент Татум Ґрей, намагаються чимшвидше викрити збоченого автора відео, але незабаром у мережі з’являється наступний ролик, а іншу дівчину знаходять мертвою.
Тим часом інший убивця, Род Ґловер, не полишає Зої у спокої. Він тероризує її з дитинства, а тепер заступає межу: фотографується з сестрою Зої, яка не відчула загрози у діях незнайомця. І що реальнішими стають погрози Ґловера, то більше Зої розривається між сім’єю та професійним обов’язком.

"Густіше за кров. Книга 3"
Квартира. Знекровлені трупи пастора і молодої жінки. Підозра падає на психопатичного убивцю. Психолог-криміналіст Зої Бентлі та спецагент Татум Грей вирішують розплутати цю справу. Проте навіть таким людям, що за своє життя побачили немало чого, важко уявити масштаби потвори в людській подобі. Ніби сам нечистий вселився в земну плоть… Це величезний за своїми масштабами жаху злочин.
Їхній підозрюваний – «вампір»-маньяк Род Гловер. Той переслідує Зої з дитинства, а тепер, напевно, знайшовши партнера, працює над злочинами ще схибленіше та детальніше. Криміналістка твердо вирішує зупинити серію жахливих подій, але внутрішньо відчуває, що кульмінацією цієї кривавої меси має стати саме її смерть...
Ізраїльський авторкримінальних романів Майк Омер уміє майстерно та гармонійно поєднати деталі наймоторошніших вбивств зі смішними жартами. Так само, як він уміло поєднує й реальні факти, містику та фентезі. Автор постійно експериментує, і саме тому кожен сюжет настільки цікавий та захоплюючий, що завжди захочеться перечитувати. Так, безперечно, це література на свою цільову аудиторію. Можливо навіть непідготовленому читачу вона здасться надто жорсткою, а то й шокуючою. Проте, без сумніву, в умінні здивувати й ховається її основна сила.
Познайомтеся з творчістю Майка Омера і ви, замовивши книгу в нашому інтернет-магазині «Книгарня “Є”» вже сьогодні! Це ж так просто і зручно, адже покупки онлайн – тренд нашого часу. Звісно, при тому, що ніхто не відміняв і традиційний похід до одного з магазинів мережі, коли книга перед придбанням гортається в руках та детально розглядається. Не відмовляйте собі у задоволенні стати частиною великого розслідування. Придбайте цей твір та поринайте у майстерно закручен

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
nasty...
nastya_sheludko
Київ
0% виконаних замовлень
Була