УВЛЕКАТЕЛЬНО О ВКУСНОМ
Знання звичайної людини про вино зазвичай обмежуються її кольором. Водночас
мало хто представляє, який смак криють у собі білі сорти, а який — червоні.
«Винний експерт за 24 години» — це навчальний посібник, який допоможе вам не
втрачатися на завтрашній дегустації. Дженсіс Робінсон у своїй книзі змогла
стиснуто викласти все, що пов'язано з вибором цього напою, з його подаванням і
вживанням. Прочитавши її, ви навчитеся говорити з продавцями вина, зможете
словами пояснити, чого чекаєте від придбаної пляшки, винна карта для вас стане
такою ж зрозумілою, як мапа рідного міста.
Купіть цю книгу — і ви більше не відчуватимете невпевненості під час вибору
вина в ресторані.