Всі категорії
Додати товар

Книга н.в. гоголь обрані твори у двох томах тому перший вечори на хуторі поблизу диканьки

100 грн
Опис

Вітаємо чудовий вибір!

Стан на фото: б/у

Охотнорегулю на всі цікаві питання щодо цього лоту.

Доставку оплачує покупець.

Відправку здійснюємо кур'єрами: "Ін-Тайм"," Нова пошта "УКРпошта. Покупець за можливістю першим виходить на зв'язок. Зверніть увагу на інші свої лоти:

...

Якщо у Вас є будь-які побажання або вимоги, пишіть мені про це. Ястрамуся їх виконати.

У будь-якій ситуації все можна вирішити й домовитися, тому в разі, якщо Вас щось не влаштовує, обов'язково зв'язково зв'яжіть зі мною поштою або телефоном. Не переживайте, якщо Ви не додзвонилися або відразу не отримали відповідь поштою, зателефонуйте ще або пишіть. Я з Вами обов'язково зв'яжуся.

1989 враховувати людський чинник: людина могла терміново поїхати, забути телефон, не працює інтернет тощо. Не судіть суворо, якщо Вас щось не влаштовує. Будь-яку проблему можна розв'язати мирним способом і домовитися. Я дорожу кожного клієнта та Stres обслужить максимально якісно.

Ретельно упакуй Вашу покупку та відправлю, як написав вище. Я дуже сподіваюся, що Ви станете своїм постійним клієнтом, і Вам закортить ще щось купити в мене.

Під час купівлі від 5 лотів за ціною "Купити зараз" діє гарантійний знижок. Усього гарного та успіхів Вам у торгах. Хай благословить Васщиро!

Дивіться й інші наші аукціони. Записуйтеся на наші нові лоти.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:

Схожі товари