Всі категорії
Додати товар

Книга оруелл / 1984

160 грн
Опис

Тематично, роман присвячений наслідкам тоталітаризму, масового спостереження та промивання мозку людей у ​​тоталітарному суспільстві. Оруелл, демократичний соціаліст, створив тоталітарну державу у романі на зразок сталінського СРСР та нацистської Німеччини.
Головний герой, Уїнстон Сміт, живе в Лондоні, працює в Міністерстві правди і є членом зовнішньої партії. Він не поділяє партійні гасла та ідеологію і в глибині душі сильно сумнівається в партії, що оточує дійсність і взагалі у всьому, в чому тільки можна сумніватися. Щоб «випустити пар» і не зробити якийсь безрозсудний вчинок, веде щоденник, у якому намагається викладати всі свої сумніви, а на людях прикидається прихильником партійних ідей. Він побоюється, що дівчина Джулія, яка працює в тому ж міністерстві, шпигує за ним і прагне викрити його….
Шокуюча антиутопія, повз якої пройти складно, напружений сюжет… Неймовірний роман! Був екранізований. При читанні відчуваєш повністю стан головного героя, занурюєшся в його страхи та паранойю та безвихідну ситуацію , в якій він знаходиться… як виплутатися з цього і чи можливо це, ви дізнаєтесь, прочитавши цей культовий роман.
Книга нова в твердій обкладинці.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бордовий
Категорії:
Зроблено в Україні?:
Виробництво

Схожі товари