Всі категорії
Додати товар

Технологiя домашнього консервування

203 грн
Опис

У практичному посібнику наведено способи консервування харчових продуктів, а також рецептуру приготування консервів з них у домашніх умовах, способи соління й сушіння плодів, овочів, грибів і риби. Описано скляну тару, що застосовується в процесі домашнього консервування. Наведено рецептуру й приготування консервів, найбільш поширених в Угорщині, Болгарії, Чехословаччині. Книжка допоможе любителям домашнього консервування заготовляти про запас різноманітні плоди, овочі, гриби, м’ясо й рибу.
Назва: Технологія домашнього консервування
Видавництво: Техніка
Рік видання: 1983
Кількість сторінок: 143
Обкладинка: М'яка
Розміри (ДxШxТ): 20 х 12.5 х 1 см
Країна: СРСР

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари