Баклажани, кабачки і перці - це, мабуть, один із найулюбленіших і найчастіше використовуваних у їжу овочів. Страви з них не тільки дуже смачні, а й корисні. Вони чудово поєднуються з іншими овочами, а це означає, що з них можна приготувати і супи, і салати, і закуски, і другі страви. Відмінно підходять баклажани, кабачки та перці для консервування, маринування та соління. у цій книзі ви знайдете безліч різноманітних рецептів страв, які можна приготувати із цих чудових овочів.
Виробник: С. Ю. Расщупкіна
Модель: 00000101
Автор А. С. Гаврилова, С.Ю. Расщупкіна, М. Г. Алексєєва
ISBN 978-5-486-03174-8
Видавництво Москва: ТОВ ТД Видавництво Світ книги
Рік видання 2010, 320 стор.
Мова російська
Палітурка Тверда