Всі категорії
Додати товар

Енциклопедія домашнього консервування

79 грн
Опис

"Енциклопедія домашнього консервування" є книжкою, у якій зібрано докладні описи різних видів заготівель: соління, квашення, маринування, приготування варення та джемів. Крім традиційних рецептів власне української "консерваторії", до книжки увійшли екзотичні, оригінальні та вишукані рецепти, які стануть у пригоді творчо налаштованим консервувальникам. Ця книжка - добрий порадник як досвідченим кулінарним, так і консервувальникам-початківцям.
Виробник: І. О. Сокіл
Модель: 00000115
Автор І. О. Сокіл
ISBN 978-966-343-628-9
Видавництво Харків: Книжковий клуб "Клуб Сімейного Досу"
Рік видання 2008, 416 стор.
Мова Українська
Обкладинка Тверда

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
akkermanka90
akkermanka90
Супер-продавець
Білгород-Дністровський
78% виконаних замовлень
Була

Схожі товари